Obavijest za roditelje vezana uz COVID – 19

  • 0

Obavijest za roditelje vezana uz COVID – 19

Category:NOVOSTI

Poštovani roditelji,

Dva djelatnika DV Fijolica pozitivna su na COVID – 19 o čemu smo obavijestili roditelje polaznika odgojne skupine „Račići“ kojima je prema uputi epidemiologa Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, preventivno određena mjera samoizolacije koja će trajati do 30.03.2021. kada skupina ponovno počinje s radom. Svi prostori koje je navedena skupina koristila biti će dodatno dezinficirani.

Ostale skupine nastavljaju s radom.

U vrtiću mogu boraviti samo zdrava djeca, stoga ukoliko uočite neki od simptoma (kašalj, otežano disanje, povišena tjelesna temperatura, dijareja, povraćanje i sl.) molimo Vas da dijete zadržite kod kuće, o navedenim simptomima obavijestite odabranog pedijatra, o izbivanju djeteta obavijestite i odgajatelje skupine koju dijete polazi. Podsjećamo na obavezno i pravilno nošenje zaštitnih maski u okruženju vrtića, te prilikom dovođenja i odvođenja djeteta.

Zahvaljujemo se na suradnji i razumijevanju te vjerujemo da zajedničkim snagama i odgovornim ponašanjem možemo spriječiti daljnje pogoršanje epidemiološke situacije.

Vaš Vrtić