Upisi u pedagošku godinu 2020./2021.

  • 0

Upisi u pedagošku godinu 2020./2021.

Category:NOVOSTI

Dragi roditelji,

zaključno odlukom Komisije za upise u Dječji vrtić Fijolica i Upravnog vijeća vrtića sva djeca s redovno predanom, potpunom upisnom dokumentacijom biti će upisana u pedagoškoj godini 2020./2021. po završetku radova na vrtiću.

O početku polaska u vrtić svaki će roditelj biti obavješten na vrijeme (u jaslice se primaju djeca s navršenih godinu dana).

Naime, radovi na dogradnji vrtića trebali bi se okončati najesen, kada će vrtić raditi punim kapacitetom kako bi zadovoljili potrebe smještaja djece predškolske dobi Novog Vinodolskog. Tek tada možemo svim polaznicima omogućiti siguran boravak, sukladno svim pedagoškim, higijenskim i epidemiološkim mjerama koje su na snazi.

Tijekom rujna, svi će roditelji biti pozvani na inicijalni razgovor sa stručnim timom vrtića, sukladnom svim epidemiološkim mjerama (o točnom terminu biti ćete obaviješteni). Nakon provedenih razgovora i roditeljskog sastanka, s roditeljem će se sklopiti Ugovor o pružanju usluge predškolskog odgoja i obrazovanja. O načinu izvođenja roditeljskog sastanka za novoupisanu djecu, ovisno o  epidemiološkim mjerama, biti ćete naknadno obavješteni. Do tada pratite web stranicu vrtića i pretinac elektroničke pošte.

Žao nam je što ne možemo 1.9. primiti djecu te molimo za Vaše razumijevanje.

S poštovanjem,

Vaš vrtić